Downloads en licenties

Non-Profit
Gratis Download
Één Website
$49 Koop nu
Ongelimiteerd aantal Websites
$69 Koop nu
Gebruik op commerciële sites
Video zonder watermerk
Optie om het EasyHTML5Video watermerk te verwijderen en je eigen logo op video
Aantal websites
Onbeperkt 1 Onbeperkt
1 jaar Klantenservice
Gratis updates gedurende 1 jaar

Veel gestelde Vragen

 Ik heb geen registratiecode ontvangen na de aankoop.

De registratie informatie wordt verzonden naar je e-mailadres direct nadat de aankoop is voltooid. In de meeste gevallen vindt je deze ontbrekende mail in je spam folder. Als je hem nog steeds je licentie informatie niet kan vinden, neem dan contact met ons op Mail met je bestelnummer.

 Ik heb een PC en MacBook. Moet ik voor beide de licenties kopen?

Nee, een licentie sleutel van EasyHTML5Video worden geactiveerd op maximaal 2 computers. Dus, je gebruik maken van dezelfde licentie-code op je Mac-laptop en de Windows-PC.

 "Ongeldige sleutel" wordt weergegeven wanneer ik probeer te registreren.

Waarschijnlijk staat je antivirus / firewall / proxy de Internetverbinding voor EasyHTML5Video niet toe of je hebt het maximale aantal sleutel activeringen bereikt. Neem contact met ons op Mail voor verdere instructies.

 Ik gebruik Mac OS v.10.5.8. De software geeft me een foutmelding tijdens het converteren van video's.

EasyHTML5Video werkt correct met Mac OS 10.6 +.

 Wat is het verschil tussen één website en ongelimiteerde websites licenties?

Met één website licentie bent je in staat om video, gegenereerd met EasyHTML5Video op alle pagina's binnen je domeinnaam te installeren. Bijvoorbeeld met de licentiesleutel voor yourdomain.com je kunt video instellen op de volgende pagina's:
http://www.yourdomain.com/home.html
http://subdomain.yourdomain.com/more/file.html
https://yourdomain.com/directory/back.html

etc.
Ongelimiteerde websites licentie staat je toe om op een onbeperkt aantal van je eigen of je klanten sites video te installeren.

 Ik kocht een EasyHTML5Video licentie. Hoe kan ik je logo verwijderen uit mijn video's?

Je moet je video te selecteren in het programma en de optie "Watermerk" uitschakelen. Vervolgens je video opnieuw genereren en de nieuwe bestanden uploaden op je server.

 Kan ik de gratis versie van EasyHTML5Video gebruiken op mijn website?

EasyHTML5Video is gratis voor niet-commerciële websites. Maar als je site een vorm van inkomsten genereert, bijvoorbeeld producten verkoopt, advertenties, diensten of gewoon staat voor een commercieel bedrijf, dan zou je een commerciële licentie moeten aanschaffen.

 Wat is de "automatische verlenging" optie bij de bestellingspagina? Betekent dit dat het kopen van EasyHTML5Video een jaarlijkse licentie vernieuwing betekent?

De EasyHTML5Video Licentie is inclusief 1 jaar gratis ondersteuning en updates. Als je de optie "automatische verlenging" selecteert, betekent dit dat de gratis ondersteuning en updates periode automatisch verlengd worden tegen een gereduceerd tarief na een jaar. Laat de "automatische verlenging" uit, als je het niet nodig hebt of van plan bent om handmatig te vernieuwen.

 Wat gebeurt er met video, die ik reeds heb toegevoegd aan mijn website wanneer een jaar gratis upgrades eindigt? Werken ze dan niet meer?

Nee, video en EasyHTML5Video app blijft volledig functioneel, maar je zult toekomstige productupdates en klantenondersteuning missen.

 Wij zijn non-profit organisatie. We willen video's zonder jullie logo. Hoe kunnen we dat doen?

Het is alleen mogelijk om onze watermerk te verwijderen met de gekochte versie. Neem contact met ons op Mail voor non-profit korting.

 Ik heb net EasyHTML5Video voor Windows gedownload. Het is goed geïnstalleerd, maar het start helemaal niet op.

Probeer het volgende doen:

Configuratiescherm -> Systeem -> Geavanceerde systeeminstellingen -> (Performance) Instellingen -> Data Execution Prevention.

Schakel DEP uit of voeg EasyHTML5Video toe in de lijst met uitzonderingen.

 Is EasyHTML5Video compatibel met PowerPC?

EasyHTML5Video heeft alleen een versie voor Intel. Let ook op, MacOS versie moet 10.6 + zijn.

Ondersteuning

Voor het oplossen van problemen, verzoeken en algemene hulp, neem contact met ons op Mail Support. Zorg ervoor dat je details over je browser, besturingssysteem, Easy HTML5 video versie, link naar je pagina op neemt. In de meeste gevallen zul je binnen 1 werkdag een antwoord krijgen.
Lees eerst de FAQ om te kijken of je vraag al is beantwoord.